TILMELD DIG FORLØBET - BOOK DIN PLADS HER!

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere om, hvorvidt mentorforløbet er det rette for dig. Hvis du har spørgsmål til mentorforløbet eller hvis du er i tvivl, om forløbet passer til dig, så kan du booke en gratis forsamtale.

Vi tilbyder altid en gratis forsamtale, så du kan forventningsafstemme og ro i maven omkring forløbet – vores forløb passer bedst til dig, som ønsker at udvikle dig som terapeut/behandler.

Kontakt os helt uforpligtende med dine spørgsmål på nedenstående kontaktinformationer:

TERAPEUTSKOLEN.DK
kontakt@terapeutskolen.dk

Tilmeld dig med det samme og få adgang til hele vores online community!

Få unik mulighed for billig adgang til hele forløbet!
Vi giver en helt særlig medlemsrabat på mentorforløbet, så gå ikke glip af en unik mulighed for at få fri adgang til en lang række praksisnære redskaber og massevis af nyttig viden, som hjælper dig til at blive en dygtig terapeut og behandler på den lange bane.  
Så hvis du gerne vil have en god start på dit terapeutiske virke, og undgå de mest klassiske terapeutfælder, som ny i faget omkring samtaleterapi, så er det nu at du har muligheden!

ØNSKER DU EN OPRINGNING?

Du er altid velkommen til at skrive til os på mail, så hjælper vi dig gerne med en opringning hurtigst muligt, såfremt du ønsker mere viden om forløbet.

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt, så tøv ikke med at kontakte os: kontakt@terapeutskolen.dk

PRIVATLIVSPOLITIK & FORRETNINGS-BETINGELSER​

Vores juridiske sparringspartnere har sikret dine data i henhold til dansk lovgivning. Vi ønsker, at du trygt og sikkert kan bruge platformen, og derfor beder vi kun om de mest nødvendige informationer. Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik og foreretningsbetingelser.

PRIVATLIVSPOLITIK 

Vi har opdateret vores privatlivspolitik i henhold til EU´s nye persondataforordning, også kendt som GDPR (The General Data Protection Regulation), hvilket betyder, at vi varetager dine personlige oplysninger jf. de nye retningslinjer. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

FORRETNINGSBETINGELSER

Her kan du læse mere om vores forretningsbetingelser, det vil sige hvad du giver samtykke til ved oprettelse af et medlemskab, ligesom du kan læse om øvrige  forretnings- og handelsbetingelser i nærværende link. Læs mere her!