Online mentorforløb til udvikling af dit kommende terapeutiske virke.

Udvikling af terapeutiske færdigheder

Terapeutskolen.dk er for dig, som er nyuddannet eller kommende behandlere inden for samtaleterapiens univers – og som ønsker en god start på dit terapeutiske virke.

Gennem vores online mentorforløb får adgang til en lang række praksisnære redskaber, som hjælper dig til at opbygge effektiv terapeutisk værktøjskasse med interventionsformer, som kan anvendes på tværs af alle metoder.

Du får hjælp til at skabe overblik over den terapeutiske proces samt udvikle grundlæggende terapeutiske redskaber, som kan bruges indenfor alle terapiretninger. Derudover lærer du om måder at undgå klassiske terapeutfælder, hvilket sikrer dig optimale terapeutiske resultater.

Kontakt os med dine spørgsmål. Skriv en skriv mail: kontakt@terapeutskolen.dk

Opnå gode terapeutiske resultater

Terapeutskolen.dk gør det lettere og mere overskueligt at komme i gang med det terapeutiske virke, som ofte er en kompliceret størrelse for kommende og nye psykologer, psykoterapeuter samt relationsbehandlere.

Du får gennem vores forløb hjælp til at sammensætte og strukturere dine samtaleforløb og råd og vejledning til at opnå gode terapeutiske resultater.

Vores højeste prioritet er, at skabe de bedste udviklingsmuligheder for dig som kommende eller ny behandler. Vi arbejder derfor altid på, at skabe de bedst mulige betingelser for din personlige og faglige udvikling.

Forløbet hjælper dig med praksisnære redskaber og erfaringbaseret viden indenfor de grundlæggende terapeutiske færdigheder, som hjælper dig til at skabe et solidt fundament for dit fremadrettede terapeutiske virke.

Målet er, at du således kan stå stærkt i din faglighed – også selvom du er ny i faget!

Få hjælp og vejledning til at opnå gode terapeutiske resultater allerede fra starten af dit terapeutiske virke.

Om Terapeutskolen.dk

Bliv klog på alt det, som du ikke kan læse i en bog! 

Her finder du alt det, som ikke kan læses i en bog, altså den praksisnære og erfaringsbaseret viden, tips og tricks samt håndgribelige redskaber, som bygger på mange års klinisk erfaring.

Mentorforløbet er baseret på erfaringer fra mere end 14 år som klinisk behandler, og indholdet er bygget op omkring alle de ting, som man gerne ville have vidst på forhånd, som nyuddannet behandler, men som ingen har fortalt dig om.

Kort sagt får du alt det, du har brug for som nyuddannet behandler, så du får den bedst tænkelige start på din kommende terapeutiske karriere.

DELTAGERNE UDTALER:

Her kan du læse testimonials fra nogle af dem, som allerede har tilmeldt sig mentorforløbet.

Tidsbesparende, innovativ og let anvendelig løsning, der udspringer af behovet for et mentorforløb, når man er ny i feltet.

Jeg ser frem til at kunne benytte dette online forløb i forbindelse med min egen praktiske efteruddannelse og mit kommende virke som psykolog.

Terapeutskolen opfylder et behov for alle kommende og nyuddannede behandlere, som har lyst til at udvikle sig terapeutisk gennem et mentorforløb.

Mentorforløbet er en kæmpe hjælp for mig som nyuddannet, idet jeg har adgang til både online kurser og mentorsparring samlet ét sted. Derudover er det så fedt, at der er mulighed for kollegial sparring og fællesskab med andre kommende og nyuddannede behandlere/terapeuter.

HVAD FÅR JEG UD AF ET ONLINE MENTOR FORLØB?

Her får du hjælp til alt det, som du ikke kan læse i en bog!

BLIV EN BEDRE TERAPEUT!

Terapeut Skolen hjælper dig til at blive en bedre samtaleterapeut, uanset om du er kommende eller nyuddannet psykolog, psykoterapeut eller anden form for relationsbehandler.

VIDEN OM KLASSISKE TERAPEUT-FÆLDER

Du får indblik i nogle af de klassiske terapeutfælder, som står i vejen for terapeutisk succes – på den måde kan du lettere undgå disse fejl som mange nye terapeuter falder i.

MULIGHED FOR MESTERLÆRE

Du får mulighed for personlige udviklings- og supervisionsforløb gennem mesterlære, hvor du kan lære samtaleterapiens håndværk at kende i dit eget tempo.

PRAKSISNÆR ERFARING & TRÆNING

Forløbet er bygget på praksisnære erfaringer og psykologisk viden formidlet gennem onlinebaserede sessioner samt via et online fællesskab med ligesindede, hvor du har mulighed for at skabe erfagrupper, skræddersyede supervisioner samt deltage i live sessions med faglig sparring for øje.

UNIK MULIGHED FOR UDVIKLING

Mentorforløbet giver dig en unik mulighed for at udvikle dine grundlæggende terapeutiske færdigheder gennem en række online kurser samt adgang til et online fællesskab med ligesindede, det vil sige via vores mastermind gruppe for alle deltagere.

LØBENDE MENTOR SPARRING

Du får løbende sparring og vejledning fra en erfaren mentor og klinisk psykolog, som hjælper med håndtering af de terapeutiske udfordringer, som opstår både før, under og efter den terapeutiske proces med klienter.

FAGLIGT FÆLLESSKAB MED LIGESINDEDE

Du får adgang til vores faglige online community, hvor du kan få gratis sparring og gode råd fra ligesindede, som står i samme situation som dig som kommende eller ny behandler/terapeut.

VIDEN OM EGNE BLINDE PLETTER

Du får mulighed for personlig og faglig udvikling, som giver dig viden om eventuelle egne “blinde pletter” i terapien, dvs. viden som hjælper dig til at blive en bedre behandler – du er som menneske og behandler nemlig selv en væsentlig faktor ind i en succesfuld terapeutiske proces.

VIGTIGT SUPPLEMENT TIL TEORIERNE

Mentorforløbet hjælper dig til udvikling af dine egne terapeutiske færdigheder ud fra et erfaringsbaseret udgangspunkt, som giver dig en praksisnær viden og forståelse, som er svær at opnå gennem teoretiske lærebøger.

VIDEOER OG LIVE SESSIONS

Forløbet er udviklet på baggrund af mere end 15 års erfaring med samtaleterapi og indeholder viden, som er svært at sammenligne med noget andet. Du vil kunne deltage i live sessions med mentorsparring fra Psykolog Frans Boeriis, ligesom du kan se tidligere live sessions i vores lukkede online fællesskab.

REDSKABER TIL ET BÆREDYGTIGT VIRKE

Du får hjælp til at udvikle personlige og faglige strategier, som hjælper dig til at udvikle viden om, hvordan du passer godt på sig selv i faget med samtaleterapi – vigtig læring som gør dig langtidsholdbar i dit faglige virke.

RÅD OG VEJLEDNING FRA EN ERFAREN BEHANDLER

Du får råd og vejledning som nyuddannet indenfor samtaleterapien, dvs. du får adgang til tips og tricks fra en erfarne psykolog, som giver dig konkret hjælp til opstart som ny i faget.

SID TRYGT I DEN TERAPEUTISKE STOL

Du får grundlæggende viden og rådgivning i forhold til, hvordan du udvikler sunde ramme for dit professionelle virke, så du kan sidde trygt i den terapeutiske stol allerede som nyuddannede behandler og samtaleterapeut.

UDVID DIN TERAPEUTISKE VÆRKTØJSKASSE

Mentorforløbet Grundlæggende Terapeutiske Færdigheder får du adgang til en lang række online kursus- og videomateriale, suppleret med live sessions som f.eks. Q & A, som hjælper dig til udvikling af din terapeutiske værktøjskasse, uanset hvilken form for teoretiske tilgang og metode, som du er draget af.

PROFESSIONEL SPARRING

Mentorforløbet er for dig, hvis du leder efter mentorsparring, gode råd, vejledning, fællesskab, supervision og udvikling af grundlæggende terapeutiske redskaber indenfor for den samtaleterapeutiske verden.

OM TERAPEUTSKOLEN.DK

DIN FAGLIGE UDVIKLING ER VORES FØRSTEPRIORITET

Sunde rammer

Vi hjælper dig med at skabe gode forudsætninger for en vellykket samtaleterapi gennem udvikling af sunde rammer for dit terapeutiske virke.

Tillid og tryghed

Terapeutskolen.dk hjælper dig med at sammensætte og strukturere hele den terapeutiske proces, så du kan sidde trygt i den terapeutiske stol.

Faglig udvikling

Terapeutskolens mentorforløb hjælper dig med både personlig og faglig udvikling gennem professionel faglig sparring.

HVEM KAN DELTAGE PÅ ET MENTOR FORLØB??

Hvad enten du er studerende eller nyuddannet psykolog, psykoterapeut eller relationsbehandler, så er mentorforløbet noget for dig, hvis du ønsker et stærkt terapeutisk fundament og en god start på dit terapeutiske virke.

Har du interesse for det samtaleterapeutiske univers, og ønsker du hjælp og sparring fra en mentor såvel som fra ligesindede, som står over for de samme udfordringer i rollen som ny behandler, så er mentorforløbet noget for dig!

Forløbet hjælper dig med at skabe de bedste forudsætninger for et vellykket terapeutisk virke, så tilmeld dig allerede i dag og bliv en del af vores samtaleterapeutiske  fællesskab, hvor du får praksisbaseret og håndgribelige redskaber til at blive en bedre samtaleterapeut/behandler.

Når du tilmelder dig bliver du samtidig også en del af et online fælleskab med løbende mentor sparring, hvor vi hjælper hinanden med at opbygge et solidt terapeutisk fundament og en faglig selvtillid, som er afgørende for vellykkede terapeutiske processer med dine kommende klienter.

Start processen
Skab resultater
Bliv inspireret
Opbyg din viden
Find din vej

PRIVATLIVSPOLITIK OG HANDELSBETINGELSER

Vores juridiske sparringspartnere har sikret dine data i henhold til dansk lovgivning. Vi ønsker, at du trygt og sikkert kan bruge platformen, og derfor beder vi kun om de mest nødvendige informationer. Det kan du læse mere om her, ligesom du kan læse om forretnings- og handelsbetingelser i nærværende link.