Psykolog Søren Ryberg Høgh.

Autoriseret Psykolog i Odense C
Søren Ryberg Høgh

Autoriseret Psykolog Odense - Søren Høgh ved Fyns Psykologpraksis

Specialer

 • Autoriseret Psykolog i Odense
 • Individuelle- og gruppeforløb
 • Angstlidelser
 • Depression
 • Traumer
 • Personlighedsforstyrrelser
 • Stress- og belastningsreaktioner
 • Vrede
 • Sorgreaktioner
 • Udredning
 • Almenpsykologiske og Eksistentielle problematikker
 • Psykoedukation og psykologisk rådgivning

Kontakt os

Kontakt Psykolog Søren R. Høgh

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Søren

Jeg er 44 år og uddannet psykolog (Cand. Psych.) ved Syddansk Universitet i 2019 og autoriseret ved psykolognævnet.
Jeg tilbyder terapeutiske samtaleforløb med mulighed for tilskud fra Sygeforsikring “danmark”, uanset om du kommer med henvisning fra egen læge eller ej.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig i klinikken i Odense – ring gerne til mig eller mine kolleger i psykologteamet ved Fyns Psykologpraksis.

Autoriseret psykolog i Odense

Jeg er autoriseret psykolog og er tilknyttet Fyns Psykologpraksis som selvstændig klinisk psykolog. Ud over min tilknytning til Fyns Psykologpraksis, arbejder jeg på Sjælland i den ambulante psykiatri, hvor jeg siden 2018 har arbejdet med angstlidelser (herunder social angst, agorafobi, panikangst, sygdomsangst, OCD) depression, traumer og personlighedsforstyrrelser. Både i grupper og i individuelle forløb.
Der udover løser jeg udredningsopgaver, superviserer ikke-psykologfaglige faggrupper og løser debriefingopgaver.

Erfaring og Terapeutisk Tilgang.

Min terapeutiske referenceramme er integrativ, hvilket vil sige at jeg gennem forskellige terapeutiske uddannelser og erfaring kan trække på viden fra flere terapeutiske retninger, hvilket giver mulighed for at tilpasse forløb til netop dine behov.
Min personlige forståelsesramme er humanistisk, hvor accept og anerkendelse er bærende for at skabe tryghed i vores relation. Jeg lægger stor vægt på den terapeutiske relation som vigtigt element for, at vi sammen kan skabe et rum med forståelse og tryghed til at arbejde med svære problemstillinger.

Min efteruddannelse som autoriseret psykolog i Odense

Det er vigtigt for mig som terapeut, hele tiden at dygtiggøre mig, for at kunne tilbyde den bedst mulige terapi. Derfor er jeg aktuelt i gang med flere terapeutiske efteruddannelser på specialistniveau, ligesom jeg har en række kurser og efteruddannelser med mig allerede.
Ud over mit terapeutiske arbejde har jeg erfaring fra opgaver på krisecenter, fra Røde Kors og fra flere forskningsprojekter indenfor traumeområdet.
Mit arbejde som psykolog hos Fyns Psykologpraksis ligger naturligvis indenfor de Etiske Principper for Nordiske Psykologer og min praksis er bedrevet med tavshedspligten i fokus, dvs. at vores samtaler selvfølgelig er fortrolige.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologsamtaler ved autoriseret psykolog i Odense, så kontakt mig helt uforpligtende.

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter autoriseret psykolog i Odense?

Hos Fyns Psykologpraksis i Odense har vi flere dygtige psykologer, som har en autorisation og dermed betegnes som autoriseret psykolog.

Denne autorisation betyder, at der er tilskudsmuligheder via f.eks. Sygeforsikring “danmark” og mange forskellige sundhedsforsikringer.

En autoriseret psykolog i Odense kan hjælpe med en række tankemæssige, følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemstillinger, herunder depression, angst, stress, sorg, selvværdsproblemer og relationelle problemer, men psykologsamtalerne kan også hjælpe med at forbedre din forståelse af dig selv og dit indre.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og vi tilbyder psykologsamtaler ved autoriseret psykolog i både Nyborg, Odense og andre større byer på Fyn. Nogle gange kan der være lidt ventetid på samtaler ved en autoriseret psykolog, men ring og hør nærmere hvis du ønsker samtaler ved autoriseret psykolog i Odense.

Vi tilbyder også samtaler online eller via telefonisk konsultation, såfremt du gerne vil i gang helt uden ventetid.

Hvordan finder jeg en god autoriseret psykolog i Odense?

En autoriseret psykolog i Odense eller i hvilken som helst anden by, har opnået sin autorisation gennem supervision og et bredt erfaringsområde. En autoriseret psykolog har derfor også specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at forstå og løse mentale og emotionelle problemer. Derfor er der mange dygtige psykologer, som har autoriseret sig over tid, om en form efteruddannelse.

Der findes mange forskellige psykologer i Odense, som både er autoriseret og også en del psykologer uden autorisation, da det er noget som man opnår over tid.

Alle psykologer har deres egne (og ofte forskellige) tilgange og metoder, så hvilken type psykolog vil passe dig bedst?

Det afhænger selvfølgelig af mange faktorer, men du finder den bedste psykolog for dig, hvis du er tryg ved og føler dig forstået af den psykolog og den metode og tilgang, som psykologen tilbyder.  Det er altså relationen mellem dig og psykologen, som er vigtigst og som skal passe til dine behov og ønsker. Metoden er også væsentlig, men relationen er endnu mere vigtig. Derfor er det også altid en god ide og ringe og tale med psykologen, for at finde ud af om der er et indledningsvist match.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.