Søger du krisehjælp i Odense?
Kontakt vores psykologteam og få hjælp med det samme ved akut krise!

Stress - hvem går til psykolog?

Akut krisehjælp i Odense

Står du i en pludselig opstået krise og mangler du hjælp til at håndtere denne, så står vores psykologteam klar med akut krisehjælp i Odense.

Krisehjælp kan være nødvendigt, når livets barske vilkår indtræder og du oplever at stå i midten af en krise, præget af chok, sorg, forvirring og vildrede.

Få krisehjælp uden ventetid hos psykologerne i Odense.

Det er altid bedre at få for meget hjælp end for lidt, så hvis du oplever en pludselig indtrådt krise og har brug for akut krisehjælp, så kontakt vores team af dygtige psykologer – vi står klar til at hjælpe dig uden ventetid.

Krisehjælp & Livskriser

De fleste mennesker rammes på et eller andet tidspunkt i livet af en krisetilstand eller en livskrise, dvs. en uforudset situation som bringer dig ud af kurs i kortere eller længere perioder.

En livskrise kan udløses af en akut krise, som kendetegnes ved at vælte dele eller hele det psykologiske fundament ved en mere eller mindre pludselig hændelse.

Den kan også opstå ved en krise af mere eksistentiel karakter, hvor man over tid finder ud af, at man ikke er på rette vej og ikke lever det liv, som man gerne vil. Denne form for krise kaldes en livskrise og kan være mindst lige så invaliderende og svær at håndtere, som akutte kriser kan.

Uanset om du befinder dig i en akut eller eksistentiel livskrise, og uanset om det er noget helt nyt for dig eller noget som du har kæmpet med længe, så kan du altid få hjælp til at navigere i det kaos, som du oplever.

Tøv ikke med at kontakte os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig igennem en akut opstået krise eller en længerevarende eksistentiel livskrise.

Specialister i krisehjælp i Odense

Vores psykologfaglige team er specialiseret i håndtering af mange forskellige former for kriser, og vi hjælper dig gerne med at komme ovenpå, så du kan genfinde fodfæstet og komme på rette vej igen.

Derfor prioriterer vi også at du kan komme i gang med psykologsamtaler uden ventetid, da vi ved hvor vigtigt det er, at du kommer på benene igen hurtigst muligt.

Så hvis du oplever at være ude af dig selv eller føler dig ved siden af dig selv, hvis du f.eks. oplever at være i chok, overvældet af bekymringer og tankemylder eller bare har svært ved at se dig ud af en given situation, så hold dig ikke tilbage – kontakt os og få hjælp med det samme!

Vi har et specialiseret team af psykologer i vores klinik i Odense, hvor du altid er velkommen, så ring til os eller send en e-mail helt uforpligtende, vi svarer dig så hurtigt som muligt og ofte inden for få timer hvis du ringer til os i dagtimerne.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående akut krisehjælp eller livskriser i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.