Krisepsykolog i Odense – Lasse Vigan Bruun.

Krisepsykolog i Odense – Søger du en mandlig psykolog til akut psykologhjælp?

Krisepsykolog i Odense - kontakt os hvis du søger en mandlig psykolog til akut krisehjælp

Specialer

 • Psykolog (Cand.Psych.)
 • Krisepsykolog i Odense
 • Individuelle samtaler og gruppeforløb
 • Akut krisehjælp og Debriefing
 • LGBTQ+ samt Polyamorøse problemstillinger
 • Angst og Depression
 • Selvværdsproblematikker
 • Stress og belastningsreaktioner
 • Jalousi og Vrede
 • Sorg og Pårørendesamtaler
 • Almenpsykologiske og Eksistentielle problematikker
 • Psykoedukation og psykologisk rådgivning
 • Supervision af andre faggrupper
 • Undervisning og foredrag

Kontakt os

Kontakt Lasse V. Bruun

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål angående psykologsamtaler.

Om Lasse

Jeg er 41 år og uddannet Psykolog (Cand. Psych.) ved Syddansk universitet i 2019.

Hos Fyns Psykologpraksis er jeg tilknyttet som selvstændig psykolog og har været en del af teamet siden 2018, først i forbindelse med den praktiske del af psykologistudiet og efterfølgende som selvstændig psykolog.

Jeg tilbyder terapeutiske samtaleforløb, psykologisk krisehjælp, debriefing samt psykologisk rådgivning med kort ventetid – du kan ofte komme ind til mig med få dages varsel og jeg tilbyder samtaler i Odense og på resten af Fyn.

Du vil også have mulighed for samtaler om eftermiddagen og aftenen, hvis det passer bedre ind i din hverdag.

Gennem nogle sundhedsforsikringer vil du også kunne få tilskud til behandlinger hos mig, ligesom jeg er en del af landsdækkende netværk for psykologer, som yder akut krisehjælp og debriefing over hele landet.

Søger du en krisepsykolog i Odense?

Psykolog Lasse Bruun står klar til at hjælpe, såfremt der måtte være behov for akut krisepsykologiske hjælp i Odense eller andre steder på Fyn.
Kontakt Fyns Psykologpraksis med det samme, såfremt der måtte være behov for krisehjælp og psykologsamtaler.

Therapy in English

English speaking clients are welcome as I do therapy in english as well.
Please contact us if you have any questions about therapy in english.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

Min interesse for psykologien ligger i relationen mellem mennesker og i arbejdet med individets potentiale. Jeg tager udgangspunkt i et humanistisk og eksistentielt perspektiv og vores samtale tager vi derfor afsæt i dig og dit ståsted i livet.

Gennem en rolig og tryg atmosfære skaber vi sammen muligheden for større indsigt i, og forståelse for, dine problematikker. Med en større bevidsthed om dine personlige udfordringer skaber vi et grundlag for, at du kan opnå de forandringer, du ønsker.

Samtidig er det vigtigt for mig at lære dig at kende som menneske, for at vi sammen kan tilpasse forløbet til dine behov. Vores samtaler danner rammen for en accepterende og ikke-dømmende relation, der kan hjælpe dig til at finde din vej igennem livets udfordringer.

Før min tilknytning til Fyns psykologpraksis, har jeg, grundet min faglige interesse for traumer og traumebehandling, arbejdet som frivillig rådgiver ved Center for Seksuelt Misbrugte. Her har jeg afholdt støtte- og rådgivningssamtaler med voksne i forbindelse med traumer og senfølger af traumer.

Mit frivillige arbejde bestod af støtte- og rådgivningssamtaler med voksne, hvor nogle af de psykologiske problemstillinger blandt andet har omhandlet arbejdet med personlig afgrænsning, problematikker omkring selvværd, angst, utryghed og depression – jeg hjælper dig også gerne med disse problemstillinger.

Mandlig Psykolog i Odense

Som mandlig psykolog i Odense er det også muligt for andre mænd at benytte mig som sparringspartner, særligt ved problemstillinger hvor det kan være en fordel at en mandlig klient taler med en mandlig psykolog.

Jeg har god erfaring med mandlige klienter med en række forskellige problemstillinger og jeg trives i arbejdet med mandlige klienter som mandlig psykolog. Det betyder dog ikke, at jeg udelukkende taler med mandlige klienter, tværtimod. I klinikken i Odense taler jeg ofte med kvindelige klienter, som foretrækker en mandlig psykolog og det som en sådan kan bibringe terapien.

Mit arbejde som psykolog hos Fyns Psykologpraksis i Odense ligger naturligvis indenfor de Etiske Principper for Nordiske Psykologer og min praksis er bedrevet med tavshedspligten i fokus, dvs. at vores samtaler selvfølgelig er fortrolige.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Søger du krisepsykolog i Odense eller har du behov for akut krisehjælp hos en mandlig psykolog?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter krisepsykolog i Odense?

Fyns Psykologpraksis i Odense dækker krisepsykologiske opgaver på hele Fyn og i tilfælde af at du står med et akut behov for psykologhjælp, så kan du roligt kontakte psykologerne i klinikken – vi står klar til at hjælpe med kort varsel.

Vi står klar til at hjælpe med akutte krisepsykologiske opgaver for private såvel som offentlige instanser og vores kolleger tager telefonen i tidsrummet 07.00-17.00. Derfor vil der altid være en psykolog, som står klar med kort varsel, såfremt du ringer i vores åbningstider eller så snart at klinikken åbner dagen efter.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om akutte krisepsykologiske samtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk. 

Kontakt Fyns Psykologpraksis hvis du har brug for krisepsykologiske samtaler uden ventetid – vi står klar til at hjælpe!

Krisepsykologi uden ventetid – Odense & Fyn

Mange arbejdspladser har stor glæde af at kunne kontakte Fyns Psykologpraksis i Odense, hvis der er behov for akut krisepsykologisk hjælp enten i byen Odense eller andre steder på Fyn.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn i forhold til at hjælpe med akutte samtaler med krisepsykolog. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, såfremt der er opstået et akut behov for krisepsykologiske samtaler.

Vi dækker hele Fyn med vores udekørende team af psykologer, ligesom vi kan tilbyde online samtaler, såfremt det måtte passe bedre for dig. På den måde kan du være sikker på, at der er professionel hjælp at hente fra en af psykologer, også med kort varsel eller i tilfælde af akut behov for krisehjælp.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og tilbyder derfor også krisepsykologiske samtaler over hele landsdelen.