Psykolog i Odense og Nyborg – Helene Nørgård.

Psykolog i Nyborg og Odense

Psykolog Nyborg

Specialer

  • Psykolog i Nyborg og Odense
  • Almenpsykologiske og eksistentielle problematikker
  • Psykoedukation og psykologisk rådgivning
  • Angst, Depression, Sorg og Krise
  • Selvværdsproblematikker, stress og belastningsreaktioner
  • Sorg, jalousi, eksamensangst
  • Pårørendesamtaler og gruppeforløb
  • Børn og unge

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Helene

Jeg er 29 år og uddannet psykolog fra Syddansk Universitet, medlem af Dansk Psykologforening og igang med min efteruddannelse som autoriseret psykolog.

Psykolog i Nyborg

I min funktion som psykolog ved Fyns Psykologpraksis i Odense arbejder jeg som selvstændig psykolog et par dage om ugen, mens jeg ligeledes varetager min funktion som Psykolog ved PPR i Nyborg.

Jeg arbejder således med både børn, unge og voksne og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om et forløb hos mig.

Psykologfagligt arbejde i PPR i Nyborg

I mit daglige arbejde med både børn, unge og voksne i PPR i Nyborg arbejder jeg tværfagligt og tværsektorielt i indsatsen for at hjælpe børn og unge med at komme godt igennem uddannelsessystemet.

Jeg har således indgående kendskab til de problemstillinger og udfordringer, som børn og unge i dagens samfund står overfor, både af social, faglig og udviklingsmæssig karakter, så kontakt mig gerne såfremt du ønsker et samtaleforløb i forbindelse med ovenstående.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

Jeg ønsker at hjælpe dig til at opnå forandringer i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du oplever tillid og tryghed i vores relation og jeg bestræber mig på at sikre dette allerede fra vores første samtale.

Jeg vil tilbyde dig det nærvær og den oprigtighed, som du har brug for i mødet med de udfordringer, som du ønsker at arbejde med. Det har stor betydning, at du føler dig mødt, anerkendt og accepteret med alt hvad du bringer ind i samtalen.  Det kan være sårbart og ind imellem hårdt at gå ind i det terapeutiske rum og arbejde med nogle af de emner, som er svære for dig. Men jeg hjælper dig det bedste, jeg kan!

Vi tager udgangspunkt i det, der er vigtigst for dig, og sammen arbejder vi på at forstå de problemstillinger, som du bringer i spil, herunder de følelser, tanker og behov, der er forbundet med det. Jeg vil med respekt og nysgerrighed støtte dig på vejen i at blive klogere på dig selv og de udfordringer, du møder, så du kan lykkes med at skabe den udvikling og forandring, som du ønsker.

Jeg har gennem flere år været frivillig hos Center for Konfliktløsning, hvor jeg har afholdt afklarende samtaler for mennesker, der har oplevet at stå i en svær (og konfliktfyldt) situation. Særligt emner som selvværd, grænsesætning, vrede, skyld og sorg har jeg erfaring med i den forbindelse. Samtalerne har blandt andet haft fokus på at forstå, hvilke behov, der ligger under de følelser, som vi oplever i en given situation. Dertil har fokus været på, at opnå en mere accepterende måde at kunne se egne og andres reaktioner på samt se handlinger i et nyt perspektiv.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, hvilket betyder, at jeg arbejder ud fra De Etiske Principper for Nordiske Psykologer.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologsamtaler i Nyborg?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter Psykolog i Nyborg?

I Nyborg finder du mange dygtige psykologer, som har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at forstå og løse mentale og emotionelle problemer. En psykolog i Nyborg kan hjælpe dig med øget livskvalitet gennem forbedret mental sundhed. Det sker ofte ved at hjælpe dig til at hjælpe dig til ny indsigt og forståelse for dine egne indre problemstillinger.

En psykolog i Nyborg kan hjælpe med en række tankemæssige, følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemstillinger, herunder depression, angst, stress, sorg, selvværdsproblemer, relationelle problemer og mange andre ting. Psykologsamtalerne kan også hjælpe med at forbedre kommunikationsevner, konflikthåndtering og andre relationelle udfordringer.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og vi tilbyder psykologsamtaler i både Nyborg, Odense og andre større byer på Fyn.

Vi tilbyder også samtaler online eller via telefonisk konsultation, såfremt du gerne vil i gang uden ventetid.

Hvordan finder jeg en god psykolog i Nyborg?

Der findes mange forskellige slags psykologer  i Nyborg, som alle har deres egne (og ofte forskellige) tilgange og metoder.
Hvilken Psykolog i Nyborg du skal vælge, afhænger af hvad det vigtigste er for dig?

Er det kort ventetid? Pris? Erfaringsniveau? Tryghed og tillid?

Alle ovenstående punkter er selvfølgelig vigtige, men du finder den bedste psykolog for dig, hvis du er tryg ved og føler dig forstået af den psykolog, som du vælger.
Det er altså relationen mellem dig og psykologen, som er vigtigst og som skal passe til dine behov og ønsker.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Psykolog uden ventetid – Nyborg

Psykologsamtaler i Nyborg tilbydes ud fra en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk psykoterapi og humanistisk samtaleterapi. Uanset hvilken type terapi eller psykologisk sparring, du måtte have behov for, så kan vi hjælpe dig med professionel hjælp fra en psykolog.

Så hvad venter du på? Kontakt Fyns Psykologpraksis allerede i dag og hør om mulighederne for at få kontakt til en psykolog i Nyborg eller psykologsamtaler uden ventetid online.

Hvis du ønsker at komme i gang med et samtaleforløb allerede indenfor få dage, og du ikke kan finde nogle ledige tider til fysiske møder med psykologerne i Nyborg, så kan vi altid tilbyde psykologsamtaler online med kort varsel – på den måde er det underordnet, om du bor i Nyborg og omegn eller et helt andet sted på Fyn.

Kontakt Fyns Psykologpraksis uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder allerede i dag – og få den hjælp, du har brug for med det samme.

Hvordan foregår psykologsamtaler i Nyborg?

Under din første session hos en psykolog i Nyborg vil du blive taget hånd om i trygge ramme og psykologen vil hjælpe med at sammensætte og strukturere samtalen indhold. På den måde får du mulighed for at fortælle om dig selv og dine problemer og psykologen vil stille spørgsmål for at få et bedre indblik i dine tanker, følelser og adfærdsmønstre.

På den måde kan psykologen hjælpe dig med at opnå større indsigt og forståelse for din egen situation og problemstillinger, hvorefter du og psykologen i samarbejde kan tilrettelægge det forløb, som giver mest mening og bedst effekt for dig og din livssituation.