Frans Boeriis – Psykolog i Odense C.

Specialer

  • Autoriseret psykolog i Odense C
  • Specialist og Supervisor i Psykoterapi med voksne
  • Supervision af psykologer og psykologistuderende
  • Egenterapi og personligt udviklingsarbejde
  • Behandling af angst, depression og stressrelaterede tilstande
  • Behandling af komplicerede sorg- og krisereaktioner
  • Behandling og udredning af psykiatriske lidelser
  • Krisepsykologisk intervention og debriefing
  • Undervisning, foredrag og kurser/workshops

Kontakt os

Kontakt Psykolog Frans Boeriis

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Frans

Mit navn er Frans Boeriis, jeg er 39 år og uddannet Psykolog fra Aarhus Universitet i 2009.

Jeg er autoriseret psykolog ved Psykolognævnet og uddannet som Specialist og Supervisor i Psykoterapi ved Dansk Psykologforening.

Til dagligt fungerer jeg som ledende psykolog og indehaver ved Fyns Psykologpraksis i Odense C, hvor mit arbejde består af psykologsamtaler med klienter, supervision af andre psykologer og behandlere samt driften af klinikken i Odense C.

MINE VÆRDIER SOM PSYKOLOG I ODENSE C

Jeg arbejder ud fra en humanistisk forståelse af mennesket, hvor accept og anerkendelse udgør de mest grundlæggende elementer for at skabe tillidsfulde og trygge rammer for personlig udvikling – mennesket udvikler sig bedst under forudsætninger som ro, respekt og rummelighed i min optik.

Fyns Psykologpraksis bygger derfor også på kerneværdier som ro, respekt og rummelighed for det enkelte menneske – og ingen problemer er for små eller store, vi brænder for at hjælpe dig til at blive den udgave af dig selv, som du ønsker og drømme om at være.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

Jeg er uddannet psykolog med speciale i humanistisk psykologi og psykoterapi. Jeg har efterfølgende tilegnet mig en bred vifte af erfaringer gennem forskellige ansættelser, bl.a. gennem flere års erfaring i psykiatrisk regi i Sønderjylland og på Fyn, på Arbejdsmedicinsk Klinik i Odense C og ved flere ansættelser i forskellige psykologklinikker i Odense.

Jeg har derfor solid erfaring med en lang række psykologiske problemstillinger af forskellige sværhedsgrader. Det gælder både i forhold til udredning og behandling af affektive tilstande, nervøse- og stressrelaterede tilstande (inkl. angsttilstande), personlighedsforstyrrelser samt psykoselidelser.

Jeg er bredt teoretisk funderet og har en solid efteruddannelse bag mig. Jeg fungerer både som ledende psykolog, klinisk psykolog og supervisor i klinikken i Odense C.

Foruden samtaleterapi og supervision af andre psykologer har jeg således også det daglige ledelsesansvar angående klinikkens drift og udvikling.

Mit arbejde som psykolog har altid fokus på høj faglig kvalitet i kombination med respekt og medmenneskelighed, hvor den mest solide grundforskning bygger bro mellem teori og praksis.

Klik her, hvis du vil læse mere omkring mit CV

Som ledende psykolog i klinikken i Odense C, er jeg stolt af at kunne sige, at alle vores psykologer brænder for det terapeutiske arbejde.

Vores psykologpraksis bygger på et team af dedikerede og engagerede psykologer, som alle ønsker at gøre en forskel for andre mennesker – i Odense C såvel som på resten af Fyn.

Vores vigtigste opgave som psykologer er, at hjælpe mennesker bedst muligt gennem livets udfordringer. Det gør vi ved hjælp af mange forskellige psykologiske metoder, som alle hjælper til at skabe nye indsigter og ny forståelse for de givne problemstillinger.

Ny indsigt og ny forståelse er første skridt i retningen mod at kunne skabe positive ændringer i livet og løse problemstillinger, som man møder på sin vej.

Når et personlig problem bliver gjort mere  forståeligt, så bliver det også langt nemmere at arbejde med og ændre på. Ny bevidsthed og forståelse for tanker, følelser og adfærdsmønstre er altid vigtigt på vejen til et liv med mere ro, glæde og balance.

SUPERVISION AF PSYKOLOGER I ODENSE C.

Som Specialist og Supervisor i Psykoterapi står samtaleterapi mit hjerte meget nært og jeg har mere end 13 års erfaring med det kliniske arbejde som psykolog.

Jeg brænder for arbejdet med udvikling af menneskers ressourcer og potentialer, både psykologsamtalerne med klienterne og supervision af psykologer, psykologistuderende og andre relationsbehandlere.

I klinikken i Odense C superviserer og uddanner jeg blandt andre psykologistuderende og nyuddannede psykologer med henblik på autorisation. Dette gøres gennem erfaringsbaseret supervision og praksisnær psykoterapitræning, som finder sted gennem både som individuel supervision, gruppesupervision samt på kurser og workshops.

Mit psykologfaglige fundament for supervisionsopgaverne bygger på en humanistisk og psykodynamisk referenceramme med rødder i humanistisk, dynamisk og eksistentiel psykoterapi. Metoderne jeg anvender inspireres af selv samme retninger og suppleres med andre former for interventioner og træningsformer, alt efter supervisandens eller supervisandernes behov.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål og søger du psykolog i Odense C? Kontakt mig helt uforpligtende.

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter Psykolog i Odense C?

Har du besluttet dig for, at benytte professionel sparring til at løse personlige problemstillinger, så har du taget et vigtigt første skridt på vejen til forandring.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken psykolog man skal vælge, men når man først har taget beslutningen som at søge hjælp fra en psykolog, så er det rart at få god hjælp og vejledning lige fra starten.

Som psykologer ved vi, hvor vigtigt det er at du kommer godt i gang med et forløb hurtigst muligt. Derfor vil vi ved Fyns Psykologpraksis også altid gerne hjælpe dig med råd og vejledning i forhold til de bedste muligheder for at komme i gang hos den rette psykolog med den rette erfaring, uden lang ventetid.

Så hvis du leder efter en psykolog i Odense C, så kan vi ved Fyns Psykologpraksis hjælpe dig med at finde den rette psykolog, der kan hjælpe dig bedst, og du er hjertelig velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om mulighederne.

Hvilke terapiformer tilbyder psykologer i Odense C?

Der findes mange forskellige slags psykologer i Odense C, som tilbyder en lang række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi, intensiv korttidsterapi, familieterapi og meget andet.

Uanset hvilken terapiform du leder efter, så er det altid vigtigt, at du har en god mavefornemmelse med psykologen. Det er vigtigt at være ærlig overfor sig selv og i relationen til psykologen, hvis der er noget som ikke fungerer for dig under et samtaleforløb med den psykolog, som du har valgt at gå ved.

Du kan ikke vide dig sikker på, om en bestemt terapiform er det rette for dig, før du har prøvet det af, særligt ikke hvis du ikke har benyttet dig af psykologsamtaler før.

Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om de forskellige muligheder, vi har i klinikken. Så hvis du har spørgsmål til, hvilken psykolog og hvilken terapiform, som passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at ringe helt uforpligtende og høre nærmere.

Hvordan finder jeg en psykolog i Odense C?

Det vigtigste er at du finder en psykolog, hvor du føler dig tryg i relationen og har tillid til psykologens tilgang til din problemstilling.

Man kan kigge efter en psykolog med en bestemt uddannelse eller specialisering, eller en psykolog som udbyder en bestemt terapiform. Men det vigtigste er dog, uanset dine søgekriterier, at du kommer i gang med din udviklingsproces, mens du er motiveret for det.

Har du svært ved at finde rundt i de mange forskellige tilbud, når du søger efter en psykolog i Odense C, så er du meget velkommen til at kontakte mig og mine psykologfaglige kolleger i klinikken – vi skal gerne hjælpe dig med at få overblik over mulighederne for psykologsamtaler uden lang ventetid.

Undgå lang ventetid

Hvis man søger efter en psykolog, som har overenskomst med sygesikringen, dvs. tager imod henvisninger fra lægen, så bliver man ofte mødt med en utrolig lang ventetid, hvilket kan være meget demotiverende.

Derfor kan du også overveje, om det er bedre for dig at starte et forløb op ved en psykolog uden ventetid, og uden brug af henvisning fra lægen, selvom du måske har fået en og ønsker at benytte tilskuddet fra regionen. Det er i hvert fald en overvejelse værd, da der heldigvis er mange andre former for tilskudsmuligheder efterhånden.

Leder du efter en psykolog i Odense C og vil du gerne i gang hurtigst muligt, så kan vi altid hjælpe, da vi har et helt team af dygtige psykologer som står klar til at hjælpe dig. Vi prioriterer at have muligheden for altid at hjælpe med psykologsamtaler uden ventetid.

Typisk vil psykologsamtaler uden ventetid foregår som egenbetaling eller med hel eller delvis tilskud fra Sygeforsikring “danmark” og/eller sundhedsforsikringer.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken i Odense C på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.