Søger du psykolog i Odense for Stress?
Få hjælp uden ventetid!

Søger du en psykolog i Odense for stress?

Stresshåndtering ved psykolog i Odense

Søger du hjælp til håndtering af stress ved psykolog i Odense eller via psykologsamtaler online?  Så er du kommet til det rette sted!

Stresshåndtering er vigtigt for alle mennesker, og langt de fleste mennesker har oplevet stress på egen krop i enten kortere eller længere perioder.

Men hvordan håndterer du stress? Og hvordan kommer du bedst igennem det?

Vores psykologteam i Odense kan effektivt hjælpe dig med at mestre stress.

Gennem et stresshåndteringsforløb hos Fyns Psykologpraksis i Odense hjælper vi dig til at udvikle nye mestringsstrategier til at forebygge og bearbejde stress på en ny og sundere måde, således at du opnår et liv med mere livskvalitet og livsglæde, ro og stabilitet.

Stressbehandling uden ventetid

Gennem en stressbehandling i vores klinik i Odense hjælper vi dig til at bearbejde din nuværende stress/belastningsreaktion, så du effektivt kan forebygge og håndtere stress i fremtiden.

Under et stresshåndteringsforløb hos Fyns Psykologpraksis, får du blandt andet følgende redskaber til håndtering af din egen stressreaktion:

  • Overblik over dine indre stresssymptomer (stresssignaler)
  • Indsigt i dine individuelle stressorer (årsager til stress)
  • Viden om din personlige stresstærskel (indre og ydre faktorer)
  • Forståelse for dine egne stressmønstre (tanke-, følelses- og adfærdsmæssigt)
  • Strategier til akut stresshåndtering (lige-nu-og-her)
  • Redskaber til håndtering af stress i fremtiden

Stressbehandlingen i vores klinik i Odense hjælper dig således til at bearbejde din nuværende stress/belastningsreaktion, så du effektivt kan forebygge og håndtere stress i fremtiden.

Psykologsamtalerne kombinerer samtaler og psykoedukation, så du opnår øget robusthed og modstandskraft i forhold til fremtidige belastninger.

Mestring af stress hos psykolog i Odense eller online

Hvis du søger hjælp uden ventetid, så har vi hos Fyns Psykologpraksis mulighed for at hjælpe dig med stressbehandling uden ventetid, både ved fysisk fremmøde i klinikken i Odense eller via online samtaler.

Vi har mulighed for at tilbyde akut krisehjælp, hvis det hele brænder på og du har brug for en samtale uden ventetid.

Kontakt os uforpligtende

Fyns Psykologpraksis holder til i Skibhuskvarteret i Odense, i dejlige og rolige lokaler, hvor vi har god tid til den enkelte klient.

Vi har mange års erfaring med stresshåndteringsforløb, så du er i trygge hænder, hvis du vælger vores psykologpraksis som sparringspartner under et stresshåndteringsforløb.

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os for mere information omkring stresshåndteringsforløbene, som ofte forgår som individuelle samtaler med en af klinikkens behandlere.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående stress og psykologsamtaler i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.