Søger du psykolog i Svendborg?

Søger du psykolog i Svendborg eller online?

Psykolog Svendborg

Specialer

 • Klinisk psykolog
 • Psykologsamtaler online
 • Psykologsamtaler, Svendborg
 • Angst
 • Depression
 • Stress
 • Sorg
 • Eksistentielle problematikker
 • Selvværdsproblematikker
 • Belastningsreaktioner
 • Sorg, jalousi, eksamensangst
 • Pårørendesamtaler

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Sara

Jeg hedder Sara Wittorff Hollmann og er uddannet psykolog ved Syddansk Universitet.

Jeg tilbyder samtaler både digitalt (online og via telefonkonsultationer) samt ved fysisk fremmøde i Odense eller eventuelt i Svendborg.

Jeg kan hjælpe med mange af livets svære facetter,  f.eks. hvis du har behov for at bearbejde et lavt selvværd, sorg, angst, depression eller lignende almenpsykologiske og eksistentielle problemstillinger.

Tilsvarende kan jeg hjælpe dig med at forstå psykologiske mekanismer, som hæmmer dig i at nå dine mål. Indsigt er ofte en væsentlig del af behandlingen hos mig.

Psykologiske samtaler i Svendborg, Odense eller online

Jeg arbejder delvist fysisk i klinikken i Odense og delvist i en udekørende funktion i Svendborg i de perioder, hvor jeg befinder mig i Danmark. Periodevist vil jeg være at finde udenlands og derfor tilbyder jeg samtaler uden ventetid enten via telefon eller online i disse perioder.

Vil du vide mere om samtaler hos mig, så kontakt gerne klinikken helt uforpligtende og hør om mulighederne for psykologiske samtaler hos mig, enten digitalt eller ved fysisk fremmøde i Odense eller i Svendborg.

I mit arbejde hos Fyns Psykologpraksis er jeg underlagt de samme retningslinjer som alle øvrige behandlere på stedet. Det betyder blandt andet, at jeg har tavshedspligt. Vores samtaler er således fortrolige.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

Jeg har været tilknyttet Fyns Psykologpraksis i 2 år og har jeg haft et stort fokus på at supplere teoretisk viden med praktisk erfaring. Erfaring jeg har tilstræbt at opbygge, inden for så bredt et spekter af psykologien som muligt.

Gennem min tid med det terapeutiske arbejde har jeg mødt mange mennesker i forskellige sårbare situationer. Der er aldrig to problematikker, der er ens, og derfor tager min tilgang udgangspunkt i, at vi alle er forskellige og kræver individuel problemløsning.

I løbet af min studie- og arbejdstid er jeg blevet bekræftet i, at psykologien er den rette hylde for mig. Det er meningsfyldt for mig at bruge min faglighed, til at afhjælpe og lindre problematikker hos andre mennesker. Den gode og succesfulde proces tager udgangspunkt i en god relation med kemi og indbyrdes forståelse, og derfor vil du opleve, at jeg er nysgerrig på, og interesseret i, hvem du er.

Jeg tilstræber at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor alt er acceptabelt at tale om – for mig er en god psykologisk samtale, en samtale hvor man kan både grine og græde sammen, alt afhængigt af konteksten selvfølgelig.

Der findes næppe nogen, der gennemlever et liv uden udfordringer, og det er med det for øje, at jeg går til mine samtaler. Fra du møder mig, er vi to om at udforske dine udfordringer, og dét er fundamentet for at skabe den forandring, du ønsker.

Jeg tilpasser terapien efter dit behov og bestræber mig på at yde den bedst mulige kvalitet i vores samtaler, hver gang vi mødes.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologsamtaler i Svendborg eller online?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter Psykolog i Svendborg?

Svendborg er en dejlig by beliggende på Sydfyn, og der findes mange dygtige psykologer i området. Hvis du bor i Svendborg eller omegn, og du har brug for hjælp til at håndtere dine følelser eller løse personlige problemer, så kan vi ved Fyns Psykologpraksis hjælpe dig med at finde den psykolog, der kan hjælpe dig bedst.

Der findes mange forskellige psykologer i Svendborg, og mange forskellige tilgange og metoder, alt efter hvilken psykolog, du beslutter dig for at benytte. Det vigtigste er dog, at du finder en psykolog, som du er tryg ved og forstår dig, så relationen mellem dig og psykologen passer til dine behov og ønsker.

Hvordan finder jeg den rette psykolog i Svendborg?

Måske er du på udkig efter en psykolog med en bestemt uddannelse eller specialisering, eller måske ønsker du en psykolog, der tilbyder en bestemt type terapi. Uanset hvad du søger, er det muligt at finde en dygtig psykolog i Svendborg, der kan hjælpe dig – det er ofte mere et spørgsmål om, hvor lang ventetiden er hos den enkelte psykolog.

Hvis du leder efter en psykolog i Svendborg, men ikke kan finde en uden lang ventetid og gerne vil i gang hurtigst muligt, så kan vi også hjælpe dig i Odense eller via psykologsamtaler online hos en af vores dygtige behandlere.

Så hvis du gerne vil i gang med det samme og have tilbuddet om psykologsamtaler uden ventetid, så kontakt os med det samme i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Psykolog uden ventetid – Svendborg

Psykologer i Svendborg tilbyder en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og familieterapi. Uanset hvilken type terapi eller personlig sparring, du måtte have behov for, så kan du være sikker på, at der er professionel hjælp at hente fra en psykolog i Svendborg eller på Fyn.

Fyns Psykologpraksis dækker hele Fyn og tilbyder derfor også psykologsamtaler på hele Fyn, inklusiv i Svendborg.

Så hvad venter du på? Kontakt Fyns Psykologpraksis allerede i dag og hør om mulighederne for at få kontakt til en psykolog i Svendborg eller psykologsamtaler online uden ventetid.

Hvis du ønsker det, kan du komme i gang med et samtaleforløb allerede indenfor få dage, og er der ingen ledige tider til fysiske møder med psykologerne i Svendborg, så kan vi altid tilbyde psykologsamtaler online med kort varsel – på den måde er det underordnet, om du bor i Svendborg og omegn eller et helt andet sted på Fyn.

Kontakt klinikken uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder allerede i dag og få den hjælp, du har brug for med det samme.

Hvilke terapiformer tilbyder psykologer i Svendborg?

Psykologer i Svendborg tilbyder en række forskellige terapiformer, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og familieterapi. Uanset hvilken type terapi eller personlig sparring, du måtte have behov for, så kan du være sikker på, at der er professionel hjælp at hente fra en psykolog i Svendborg og andre steder på Fyn.

Fyns Psykologpraksis samarbejder med et lang række psykologer, både i Svendborg og mange andre steder på Fyn, så hvis du har spørgsmål om, hvilken psykolog som passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at ringe til klinikken helt uforpligtende og høre nærmere om dine muligheder.