Søger du psykolog til unge i Odense ?

Psykolog til unge i Odense.
Kontakt os med dine spørgsmål.

Søger du efter en psykolog i Odense til unge? Kontakt os uforpligtende.

Specialer

 • Psykolog for Unge i Odense
 • Autoriseret psykolog i Odense
 • Samtaler med børn, unge og voksne
 • Angst og Depression
 • Par- og Familieterapi
 • Stress og belastningsreaktion
 • Sorg og krisereaktioner
 • Eksistentielle problematikker
 • Selvværdsproblematikker
 • Sorg, jalousi, eksamensangst
 • Pårørendesamtaler

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Dorte

Jeg er autoriseret psykolog, og blev uddannet til Cand. Psych. ved Århus Universitet i 2005.

For nuværende er jeg i gang med min efteruddannelse til specialist.

Ved siden af mit virke hos Fyns psykologpraksis, er jeg ansat ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i Nyborg, hvor målgruppen er børn/unge mellem 0 – 18 år, hvor det primære arbejde er at klæde forældre, lærer, pædagoger og andre vigtige mennesker i børnenes liv på til at understøtte deres udvikling bedst muligt.

Løbende efteruddannelse som autoriseret psykolog

Jeg lægger stor vægt på at dygtiggøre mig gennem kurser og videreuddannelse og modtager løbende supervision ved erfarne psykologer.

Jeg er medlem af fagforbundet Dansk psykolog Forening og arbejder efter de faglige og etiske principper, som er omfattet af psykologloven.

Som klient er du sikret fuld diskretion i kraft af, at jeg er underlagt tavshedspligt. Jeg er dog forpligtet til at bryde min tavhedspligt, hvis jeg vurderer, at du er til fare for dig selv eller andre.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

Min tilgang er i udgangspunktet eklektisk, hvilket indebærer, at jeg anvender aspekter af og metoder fra forskellige psykologiske forståelsesrammer alt efter, hvad situationen kalder på.

Således er det mødet med dig, og den person du er, der bliver bestemmende for hvilke tilgange/metoder, der bliver meningsfulde.

I mit møde med mennesker har jeg en undersøgende forholdemåde, og du kan komme med et afgrænset emne eller en mere sammensat problemstilling.

Uanset hvad du kommer med, behandler vi det i fællesskab med respekt og nysgerrighed. Der vil ofte være noget personligt udviklingsarbejde mellem sessionerne, så du har noget at arbejde videre med mellem vores samtaler, og vi vil sammen evaluere forløbets fremskridt løbende.

Min efteruddannelse som autoriseret psykolog

Jeg har suppleret med efteruddannelse i kognitiv terapi, mentaliseringsbaseret terapi, Theraplay (hvilket er en terapiform, hvor der bl.a arbejdes med at styrke tilknytningen mellem omsorgsgiver og barnet.) samt en 2 årig parterapeutisk efteruddannelse i Relations fokuseret Terapi (inspireret af Imago Relationsterapi)

I PPR Nyborg arbejder jeg ud fra et udviklings-, social- samt organisatorisk psykologisk perspektiv, og har her fået en bred erfaring med rådgivning, psykologiske undersøgelser og udredninger, terapi samt supervision af psykologer på vej mod autorisation og andre faggrupper.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologsamtaler for børn, unge og voksne ved autoriseret psykolog i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Leder du efter psykolog til unge i Odense?

Mange unge får sig en slem skuffelse, når de via lægen henvises til psykolog på den vederlagsfri ordning, da ventetiden er meget lang i perioder.

Det er ikke unormalt med op til 12 måneders ventetid på vederlagsfri psykologbehandling, men selvom denne ordning er gratis, så hjælper det ikke meget, hvis man ikke kan få hjælpen, når der er behov for det.

Derfor er vi ved Fyns Psykologpraksis glade for, at vi har flere psykologer i vores team, som tager imod børn og unge (og deres forældre), som leder efter en psykolog i Odense.

Vores psykologsamtaler indgår dog ikke i den vederlagsfrie ordning, men til gengæld har vi ikke lang ventetid ved autoriseret psykolog.

Find den rette psykolog til børn, unge og voksne i Odense

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte med at lede efter en psykolog til sit barn, uanset om der er tale om børn, unge eller teenagere.

Måske er du på udkig efter en psykolog med en bestemt uddannelse, og du kan læse mere om Dortes uddannelses- og erfaringsgrundlag ovenfor, eller måske ønsker du en psykolog, der tilbyder en bestemt type terapiform.

Uanet hvad du leder efter, så er det en god idé at kigge på, hvor lang ventetiden er, ligesom prisen kan spiller en afgørende faktor. Kombinationen er disse to faktorer er ofte af afgørende betydning, frem for at psykologsamtalerne skal foregå hos én bestemt psykolog – det handler altid om kemi mellem klient og psykolog i den sidste ende.

Så hvis du/I gerne vil i gang med kort ventetid og ønsker at høre om mulighederne hos Fyns Psykologpraksis, så kontakt os uforpligtende i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Terapiformer ved psykolog til unge i Odense

Psykologerne i klinikken i Odense tilbyder en række forskellige terapiformer til unge, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og familieterapi.

Derudover tilbyder Dorte også muligheden for at benytte f.eks. mentaliseringsbaseret terapi eller Theraplay,  sidstnævnte hvor der bl.a arbejdes med at styrke tilknytningen mellem omsorgsgiver og barnet.

Uanset hvilken type terapi eller personlig sparring, du/I måtte have behov for, afhænger af individuelle præferencer og behov, alt efter problemstillingen. Den konkrete behandling aftales mellem klient og psykolog, mens forældre selvfølgelig bliver involveret hvis der er tale om behandling hos børn eller meget unge klienter.

Parterapi og Familieterapi i Odense

Dorte har endvidere uddannet sig med en 2 årig parterapeutisk efteruddannelse i såkaldt Relations Fokuseret Terapi, som er inspireret af Imago Relationsterapi.

Denne terapiform egner sig godt til par og forældre, som har behov for at arbejde med en relationsfokuseret indsats, og denne terapiform kan være særligt gavnlig for udviklingen af relationen mellem par, kærester, forældre og andre nære relationer.

Kontakt Fyns Psykologpraksis hvis du har interesse i at høre mere om mulighederne for psykologsamtaler angående børn, unge eller voksne eller hvis du har spørgsmål til parterapi og familieterapi i Odense.