Psykologisk konsulent Line Gadegaard.

Kontakt os, hvis du leder efter de bedste psykologer og psykoterapeuter på Fyn

De bedste psykoterapeuter på Fyn

Specialer

 • Psykologisk Konsulent (Cand. Pæd. Psych.)
 • Psykoterapeutiske samtaleforløb
 • Angstlidelser
 • Depression
 • Stress og Belastningsreaktioner
 • Almenpsykologiske og eksistentielle problematikker
 • Identitetsudfordringer og livsovergange
 • Selvværdsproblematikker
 • Sorg og livskriser
 • Familiedannelse
 • Efterfødselsreaktioner
 • Traumatiske fødselsforløb
 • Graviditet og moderskab
 • Fødselsdepression hos mænd
 • Psykoedukation og rådgivning

Kontakt os

Kontakt Psykologisk Konsulent Line Gadegaard

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til psykologsamtaler hos mig.

Om Line

Jeg er uddannet psykologisk konsulent (cand.pæd.psych.) og er tilknyttet Fyns Psykologpraksis på deltid, hvor jeg tilbyder psykoterapeutiske forløb.

Jeg kan ligeledes tilbyde online samtaleforløb til dig, der har brug for den ekstra fleksibilitet.

Jeg har især erfaring i arbejdet med depression, forskellige angstproblematikker,  børn og unge samt livskriser, identitet samt familiedannelse.

Har du en privat sundhedsforsikring, vil det i nogle tilfælde være muligt at få tilskud til et forløb hos mig. Uanset vil du oftest kunne få en tid hos mig med kort varsel.

Tidligere psykoterapeutiske erfaringer

Siden endt uddannelse har jeg derfor også arbejdet med tematikkerne omkring familiedannelse, herunder udfordringer i forbindelse med den livsovergang, det er at blive forældre og temaerne omkring børn og unge har fyldt meget i mit arbejdsliv.

Dette arbejde har givet mig særlig erfaring og ekspertise inden for området omkring familiære problemstillinger, ligesom de derpå følgende eksistentielle tematikker og problemstillinger er mit fokus. Jeg har således interesse i arbejdet med mange former for livskriser i forbindelse med store omvæltninger – hvad enten det er det nye forældreskab, skilsmisse, at miste sit arbejde, at blive syg eller at stå overfor andre store livsændringer.

Disse udfordringer er almenmenneskelige vilkår, som vi ikke desto mindre skal kunne forholde os til som en del af livet. Dette kan kræve, at vi stopper op og kigger tankemønstre og overbevisninger efter i sømmene, for at kunne genfinde glæde og mening med tilværelsen. Det er lige præcis denne proces, jeg brænder for at støtte dig i.

Erfaring og psykoterapeutisk tilgang.

Som samtalepartner arbejder jeg med afsæt i den kognitive adfærdsterapi. Denne terapiform gør brug af helt konkrete værktøjer, som kan hjælpe dig til at skabe den forandring, du ønsker.

Kognitiv adfærdsterapi er en evidensbaseret terapiform, som er effektiv til behandling af en lang række psykologiske problemstillinger, herunder angst og depression. Jeg er derudover også inspireret af de såkaldte tredje bølge terapiformer, som eksempelvis medfølelsesfokuseret terapi samt forskellige mindfulness-teknikker.

Når du starter et samtaleforløb hos mig, tager jeg altid udgangspunkt i dine specifikke udfordringer. Jeg arbejder ud fra, at terapien skal tilpasses klienten – ikke omvendt. Det betyder, at vi i fællesskab kortlægger de faktorer i dit liv, som er med til at skabe og vedligeholde de udfordringer, du oplever. Hvad endnu vigtigere er, så hjælper jeg dig til at få øje på de ressourcer og handlemuligheder, du ikke var bevidst om tidligere.

Målet med et psykoterapeutisk forløb er derfor altid, at du bliver bedre i stand til at tackle de udfordringer, du møder samt at du oplever en større handlefrihed i dit liv.

Som behandler er jeg indlevende, empatisk og nærværende. Jeg sætter en stor ære i at være med til at støtte dig i din personlige proces, og jeg er meget bevidst om, hvordan kvaliteten af relationen mellem terapeut og klient er altafgørende for, at du oplever forandring.

Tryghed i relationen er derfor det fundament, et samtaleforløb med mig hviler på, ligesom jeg naturligvis arbejder med afsæt i de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Det betyder også, at vores samtaleforløb er omfattet af tavshedspligt.

Som psykoterapeut arbejder jeg altid ud fra de nyeste og bedste evidensbaserede metoder, så du er i trygge hænder hos mig.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående samtaler ved psykolog eller hvilke psykoterapeuter på Fyn som som du trygt kan benytte?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Psykologer og Psykoterapeuter på Fyn

Samtaleterapi er klinikkens kerneydelse, og denne terapiform går også under navnet psykoterapi. Psykoterapi handler altså om terapi/behandling på psyken, dvs. med fokus på lindring af dine indre eller psykiske problemstillinger.

Derfor er arbejdet som klinisk psykolog også primært fokuseret på psykoterapi (dvs. samtaleterapi), og som klinisk psykologer kan man således også betegnes som psykoterapeuter.

Forskellen mellem psykologer og psykoterapeuter

Der er dog en væsentlig forskel mellem psykologer og psykoterapeuter, og den vigtigste forskel er at psykoterapeuter ikke kan kalde sig psykologer, da psykologtitlen er beskyttet og kræver, at du har gennemført en 5-årig kandidatuddannelse indenfor psykologi (en såkaldt Cand. Psych.) på universitetet.

Psykologer kan derfor kalde sig psykoterapeuter, særligt når de har taget en længerevarende psykoterapeutisk efteruddannelse, men det gælder ikke omvendt, dvs. psykoterapeuter kan ikke kalde sig for psykologer.

Der kan til tider opstå lidt forvirring omkring begreberne Psykologer og Psykoterapeuter, men forhåbentligt kan ovenstående hjælpe med lidt afklaring.

Hvordan findes gode psykoterapeuter på Fyn?

Hvis du gerne vil finde en af de mange dygtige psykologer og psykoterapeuter på Fyn, så kontakt gerne vores klinik i Odense. Vi har en række dygtige og engagerede behandlere, som står klar til at hjælpe dig uden ventetid.

Vores team af psykologer, fungerer også som psykoterapeuter,  og vi er dygtige indenfor mange af samtaleterapiens facetter. Som psykologer og psykoterapeuter dækker vi hele Fyn og vi udfører samtaleterapi med god effekt og virksomme metoder.

Samtaler med veluddannede psykologer og psykoterapeuter på Fyn

Hos Fyns Psykologpraksis udvikler alle behandlere sig løbende gennem kurser, supervision og kollegial sparring. På den måde sikrer vi en vedvarende høj faglighed med udvikling af praksisnære psykoterapeutiske færdigheder under sunde og psykoterapibaserede faglige rammer.

Vi hjælper hinanden med at styrke fagligheden og sammen står vi stærkt med vores team af dygtige psykologer og psykoterapeuter. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne for samtaleterapi i klinikken i Odense eller andre steder på Fyn.