Søger du psykoterapi på Fyn ?

Psykoterapi på Fyn ved autoriseret psykolog.
Kontakt os med dine spørgsmål.

Søger du efter en psykolog på Fyn med speciale i psykoterapi? Kontakt os uforpligtende.

Specialer

 • Autoriseret psykolog i Odense
 • Speciale i børn og unge
 • Psykoterapeutiske samtaler
 • Samtaler med børn, unge og voksne
 • Angst og Depression
 • Bekymringstanker
 • Perfektionisme
 • Vrede og jalousi
 • Eksamensangst
 • Almenpsykologiske problemstillinger
 • Eksistentielle problematikker
 • Stress og belastningsreaktion
 • Selvværdsproblematikker
 • Samtaler med forældre til sårbare børn
 • Speciale i børn med særlige behov

Kontakt os

Kontakt vores behandlere

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

Om Susie

Jeg er autoriseret psykolog og uddannet psykolog (Cand.Psych.) ved Syddansk Universitet i 2016.

Jeg er tilknyttet Fyns Psykologpraksis i Odense som selvstændig psykolog og arbejder sidenløbende i Nordfyns Kommune, Forebyggelse og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR).

Autoriseret psykolog med speciale i børn og unge i Odense

Mine mange års erfaring i PPR har blandt andet givet mig en solid indsigt i, samt specialviden omkring sociale, følelsesmæssige, faglige og/eller udviklingsmæssige problematikker og udfordringer, som børn og unge i dagens samfund står overfor.

Tilsvarende har jeg stor indsigt i, hvilken indvirkning det kan have på både forældre og søskende.

Som person, og som psykolog, sætter jeg en ære i at være nærværende, empatisk og autentisk, og i den terapeutiske relation vil jeg gøre mit bedste for at skabe et trygt, roligt og gensidigt tillids- og respektfuldt rum, hvor vi sammen kan udforske, reflektere og undersøge de problematikker, der er i spil.

ERFARING OG TERAPEUTISK TILGANG.

Min terapeutiske tilgang vil altid afhænge af, hvem du er som person, og hvilke udfordringer eller ønsker du kommer med. Jeg tror på, at terapien skal tilpasses klienten, og ikke omvendt.

Med andre ord er min tilgang eklektisk, da jeg anvender elementer fra forskellige terapeutiske metoder og psykologiske tilgange afhængig af, hvad jeg finder meningsfuldt i mødet med dig.

Det er helt essentielt for mig, at du føler dig set, hørt og forstået i vores relation mellem terapeut og klient, da jeg er overbevist om, at dette er altafgørende for kvaliteten og effekten af terapien.

Målet med psykoterapi ved autoriseret psykolog

Mit mål vil være at støtte dig i at opnå en større selvforståelse og selvindsigt, som giver dig den nødvendige forståelse for din problematik, med målet om at det bringer dig tættere på det, som du ønsker med terapien – og i dit liv generelt.

Psykologiske samtaler handler ofte om, at skabe ny viden og ny forståelse, som kan hjælpe dig til forandring, udvikling, følelse af mestring og ikke mindst fornyet meningsfuldhed og retning i dit liv.

Kontakt mig uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål til psykologsamtaler for børn og unge ved autoriseret psykolog i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan kontakte mig på telefon: 50 48 46 14 eller skrive en mail til mig på kontakt@fynspsykologpraksis.dk.

Speciale i psykoterapi for børn, unge og voksne på Fyn

Det kan være svært at komme i gang med et psykologforløb for børn og unge, idet lægen ofte henviser til psykolog på den vederlagsfri ordning, hvor ventetiden kan være er meget lang i perioder.

Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et alternativ til børn og unge i Odense, hvor det er muligt at komme i gang med et psykologforløb i Odense uden ventetid.

Selvom den vederlagsfri psykologbehandling er gratis, så hjælper det ikke meget, hvis man ikke kan få hjælpen, når der er behov for det. Derfor har vi også flere psykologer i vores team, som tager imod børn og unge samt deres forældre, såfremt I er på udkig efter alternativer til den vederlagsfri ordning.

På den måde er både børn, unge og voksne velkomne til at kontakte Psykolog Susie Andersen i forhold til spørgsmål og ønsker omkring et kommende samtaleforløb.

Tilskudsmuligheder ved psykoterapi på Fyn

Hos Fyns Psykologpraksis er du altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende med dine spørgsmål, såfremt du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Autoriseret psykolog Susie Løvenskjold Andersen tilbyder også samtaler med tilskud, både til unge og voksne. Du har således mulighed for at benytte tilskud fra Sygeforsikring “danmark” eller en sundhedsforsikring, såfremt du er medlem.

Susie tilbyder psykoterapi i klinikken i Odense eller andre steder på Fyn, såfremt det giver mening med en udekørende funktion.

Så hvis du eller dit barn gerne vil i gang med et psykologisk samtaleforløb og ønsker at høre om mulighederne hos Fyns Psykologpraksis, så kontakt os uforpligtende i klinikken, enten på telefon 50484614 eller e-mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.