Priser ved Psykolog – Fyns Psykologpraksis i Odense.

Her kan du læse mere om de forskellige priser ved psykolog samtaler i Odense – samt de forskellige tilskudsmuligheder, som kan forekomme ved samtale med psykologer.

Priser og ventetider

Priser for samtale ved psykolog, i Odense såvel som alle andre steder, afhænger af en række faktorer. Nedenfor vil du kunne lære mere om, hvilke priser ved psykologer du kan regne med og hvad du skal forvente med hensyn til ventetider på de forskellige ordninger.

KOM IGANG UDEN VENTETID
Når først du har taget beslutningen om, at det er tid til at få hjælp ved en psykolog, så kan det være svært at skulle vente i flere måneder, hvis man ønsker at bruge en henvisning fra lægen hos en specifik psykolog.

Derfor tilbyder Fyns Psykologpraksis altid muligheden for at komme i gang med et samtaleforløb uden ventetid, det vil sige at vi altid kan tilbyde dig en tid i løbet af nogle få hverdage hos en af vores behandlere. Læs mere her på siden eller kontakt os og hør nærmere.

Gratis psykologsamtaler?

Viste du, at det er muligt at få helt eller delvist tilskud fra diverse forsikringer, a-kasser, pensionsselskaber eller bevillinger fra din arbejdsplads?

Desuden er det muligt at få delvist tilskud fra Sygeforsikring “danmark” og benytte dette tilskud sammen med f.eks. en sundhedsforsikring.

På denne måde kan du faktisk opnå gratis psykologsamtaler, også kaldet vederlagsfri psykologbehandling.

Priser ved Psykolog i Odense

 • Samtale v. autoriseret psykolog (fuldt tilskud)
  kr. 0-300,-
  Samtale ved aut. psykolog og/eller specialist i psykoterapi med tilskud fra Sygeforsikring “danmark” og/eller helt tilskud fra forsikring.
 • Samtale v. aut. psykolog, fra:
  kr. 600,-
  Samtale ved autoriseret psykolog med tilskud fra Sygeforsikring “danmark”.
 • Samtale v. psykolog uden ventetid
  kr. 985,-
  Samtale uden tilskud og uden ventetid hos en af vores dygtige psykologer i Odense eller rundt om på Fyn.
 • Supervision v. aut. psykolog (uden tilskud)
  kr. 1050,-
  Samtale ved autoriseret psykolog uden tilskud fra Sygeforsikring danmark.
 • Samtale v. Specialist i Psykoterapi (u. tilskud)
  kr. 1200,-
  Samtale ved aut. psykolog, Specialist i Psykoterapi uden tilskud.
 • Supervision v. Specialist, gruppe
  kr. 1800,-
  Gruppesupervision v. Cand. Psych. Aut., Specialist og Supervisor i Psykoterapi.
 • Supervision v. Specialist, individuelt
  RING
  Individuel supervision v. Cand. Psych. Aut., Specialist og Supervisor i Psykoterapi efter aftale. Pakkeforløb er en mulighed.

Dækker din forsikring?

Hvis du har en indboforsikring eller en sundhedsforsikring, så kan det betale sig at undersøge om denne dækker samtaler ved en psykolog. Det er nogle gange tilfældet og derfor kan det være en fordel at ringe og spørge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til psykologsamtaler gennem en af dine forsikringer.

Nogle af de forsikringer, som ofte dækker psykologsamtaler er f.eks. din indboforsikring, en sundhedsforsikring, din a-kasse eller dit pensionsselskab.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder, hvis du har en forsikring som dækker dine samtaler ved psykolog – så kan vi hjælpe dig i gang med det samme.

Betaler din arbejdsplads?

Har du en arbejdsplads, som kunne være interesseret i at hjælpe dig med psykologisk sparring og samtaler hos en psykolog?
Nogle gange kan det være en rigtig god investering for din arbejdsplads, at tilbyde psykologsamtaler i en periode, hvor du er spidsbelastet, det forebygger både angst, stress og depression og er ofte givet godt ud som en forebyggende indsats.

Fyns Psykologpraksis samarbejder med mange offentlige og private virksomheder i Odense (og på hele Fyn), så kontakt os med det samme hvis du kunne ønske dig et psykologisk samtaleforløb – ofte kan din arbejdsplads hjælpe dig i gang med et forløb hos en af vores dygtige psykologer.

AFBUDSREGLER.

Afbud skal ske på telefon: 50 48 46 14 i tidsrummet kl. 08.00-16.00, senest kl. 16.00 dagen før aftalte session, uanset dag på ugen, også i weekenden.

Afbud senere end kl. 16.00 dagen før aftalte tid medfører fuld betaling af honorar, da vi således ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden fra vores venteliste.

Ændring af tidspunkt for aftalte session følger samme regelsæt, dvs. ud fra ovenstående afbudsregler.

OBS ved sygdom:

Er du forhindret i at møde op til din samtale grundet begyndende sygdom, er der mulighed for at omdanne samtalen til en telefonisk konsultation eller en online konsultation med din behandler.

Ønskes samtalen fortsat annulleret, medfører dette fortsat fuld betaling af honorar jf. ovenstående, såfremt fristen for afbud er overskredet.

NB: angående gruppesupervision

Aflysning eller ændring af dato for gruppesupervision skal ske mindst 7 dage i forvejen af hensyn til planlægning og kalenderstyring.

Psykolog i Odense – Samtaler og priser uden ventetid og uden henvisning.

Psykolog uden henvisning - Priser og Ventetider

Psykologsamtaler med og uden henvisning

Er du medlem af Sygeforsikring “danmark” kan du nu få tilskud til psykologbehandling ved en autoriseret psykolog, uanset om du har en henvisningen fra lægen eller ej.

TILSKUD FRA SYGEFORSIKRING “DANMARK”

Tilskuddet fra Sygeforsikring “danmark” og med en henvisning fra lægen er svingende fra år til år, men som regel kan du få 200 kr. i tilskud pr. samtale, hvis dine samtaler foregår hos en autoriseret psykolog med et såkaldt ydernummer, dvs. ved en psykolog som tager imod din henvisning fra lægen.

Dog skal du være opmærksom på, at såfremt du ønsker af benytte en henvisning fra lægen, så vil ventetiden på psykologsamtaler ofte være 6-12 måneder mange steder. Det skyldes at der også ydes tilskud på selve henvisningen fra lægen, foruden tilskuddet fra Sygeforsikring “danmark”.

Vil du gerne i gang med psykologsamtaler uden lang ventetid og kan du se psykologsamtaler som en god investering i dit personlige velbefindende, så bør du derfor overveje andre alternativer, hvilket du kan læse mere om på siden her.

Henvisning fra læge ikke nødvendig

Du behøver ikke at have en henvisning fra lægen for at få tilskud til psykologbehandling, der er efterhånden mange forskellige måder at få tilskud til psykologsamtaler, både med helt og delvis tilskud.

TILSKUD FRA SYGEFORSIKRING DANMARK UDEN LÆGEHENVISNING

Som medlem af Sygeforsikring “danmark” og uden en henvisning fra lægen, kan du typisk få op til 300-450 kr. i tilskud pr. samtale hos en autoriseret psykolog.

Det betyder altså, at du ikke behøver at opsøge en såkaldt ydernummerpsykolog, som kan tage imod lægehenvisningen, for at kunne få det højere tilskud fra Sygeforsikring “danmark”. Du skal således blot finde en autoriseret psykolog, som kan indberette dine konsultationer til Sygeforsikring “danmark”.

Tilskuddet afhænger af, hvilken medlemsgruppe du er placeret i hos Sygeforsikring “danmark” og der er et øvre loft for tilskuddets størrelse pr. år, hvilket du kan læse mere om her.

Kontakt os og hør nærmere, hvis du vil vide mere om dine tilskudsmuligheder.

*NB: HUSK AT DER ER ET MAKSIMUM FOR DET SAMLEDE ÅRLIGE TILSKUD, AFHÆNGIGT AF DIN MEDLEMSSTATUS.

Henvisning til psykologbehandling

Har du en psykologhenvisning fra lægen, vil der være mulighed for et offentligt tilskud til psykologbehandling, men kun under den kategori, som du er henvist med.

Dog skal du være opmærksom på, at der kan være lang ventetid på psykologbehandling med henvisning fra lægen og at tilskuddet kune gælder for den specifikke kategori, som du er henvist på.

Fyns Psykologpraksis i Odense har haft overenskomst med den offentlige sygesikring i perioden 2016-2022, hvilket betyder, at vi i klinikken har haft mulighed for at tage imod henvisninger, som er udskrevet fra lægen.

Denne ordning har klinikken dog valgt at sætte i bero fra 2023, i første omgang for en periode, da der under ordningen er utroligt lange ventetider på psykologbehandling via den offentligt sygesikring.

Her på siden kan du læse mere om mulighederne for psykologsamtaler i Odense (og på resten af Fyn) uden lange ventetider og uden henvisning fra lægen. Desuden kan du læse mere om afbudsreglerne og priserne ved psykologbesøg i klinikken i Odense og du kan læse mere om tilskudsordningen her.

Gode råd om henvisning fra lægen

Hvis du går til lægen og bliver henvist til en psykolog via den offentlige sygesikring, så skal du som tidligere beskrevet være opmærksom på, at ventetiden kan være utrolig lang.

Derudover skal du være opmærksom på, at henvisningen skal være mindre end en måned gammel, når du kontakter en psykolog. Hvis din henvisning fra lægen er mere end en måned gammel, vil psykologen ikke kunne hente henvisningen og aktivere denne.

Hvis din henvisning er mere end en måned gammel, er den således ikke længere aktiv. I det tilfælde skal du kontakte din læge og bede om at få fornyet henvisningen til psykologen – det er som regel ikke noget problem, din læge skal bare lige “opdatere” henvisningen.

Har du spørgsmål til priserne ved Fyns Psykologpraksis, og overvejer du at benytte os som din kommende psykolog i Odense eller på Fyn, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail til vores klinik i Odense C.

Ring ved tvivl om priser ved psykolog i Odense

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilke tilskud som du er berettiget til og om det er bedst for dig at vente på en bestemt psykolog eller om det er vigtigere at komme i gang med det samme. Derfor skal du ikke tøve med at ringe til os, såfremt du ønsker hjælp til at skabe et overblik over, hvilke priser ved psykologsamtaler som er relevante for dig og din situation.

Online eller Telefonisk konsultation?

Vi tilbyder rådgivningssamtaler over telefonen eller online efter aftale og hvis du er i tvivl om, hvorvidt du ønsker psykologsamtaler med fysisk fremmøde eller hellere vil have at dine psykologsamtaler foregår online eller via telefonen, så øv ikke med at kontakte os og hør nærmere om dine muligheder.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående priser på psykologsamtaler i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.