Psykologer i Odense.

Flere Psykologer

i vores team

Vi hjælper

på hele Fyn

Teamet består af dygtige psykologer i Odense

Alle vores psykologer i Odense brænder for det terapeutiske arbejde og vores praksis består af et dedikeret team af engagerede psykologer, som ønsker at gøre en forskel for dig.

Vores vigtigste opgave som psykologer er, at hjælpe mennesker bedst muligt gennem livets udfordringer. Det gør vi gennem flere forskellige psykologiske metoder, som alle hjælper til at skabe nye indsigter og ny forståelse for de givne problemstillinger.

Læs mere om Psykologerne i Odense – og find den psykolog som passer til netop dig!

Frans Boeriis

Frans Boeriis er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2009, sidenhen autoriseret ved Psykolognævnet og uddannet Specialist og Supervisor i Psykoterapi. Frans er chefpsykolog ved Fyns Psykologpraksis og daglig leder af klinikken i Odense.

Line Sonnichsen

Line Sonnichsen fungerer som Psykologisk Konsulent ved Fyns Psykologpraksis. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske og efterfølgende uddannet med en kandidatuddannelse i Pædagogisk Psykologi v/ Aarhus Universitet.

Lasse Bruun

Lasse V. Bruun er uddannet psykolog ved Syddansk Universitet i 2019 og er på vej mod autorisation. Lasse fungerer også som en del af det udekørende team og dækker mange forskelligartede opgaver over hele Fyn.

Helene Nørgård

Helene Nørgård er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet og er en del af det udekørende team ved Fyns Psykologpraksis, som dækker psykologfaglige opgaver i Odense og på hele Fyn.

Dorte Albæk

Dorte Albæk er autoriseret psykolog og uddannet fra Aarhus Universitet i 2005. Psykologerne i teamet ved Fyns Psykologpraksis dækker en bred vifte psykologfaglige opgaver, herunder samtaler med unge.

Søren Ryberg Høgh

Søren Ryberg Høgh er uddannet Psykolog fra Syddansk Universitet og er en del af psykologteamet ved Fyns Psykologpraksis, som dækker psykologfaglige opgaver i Odense og på hele Fyn.

Susie Løvenskjold Andersen

Susie Løvenskjold Andersen er autoriseret psykolog, uddannet ved Syddansk Universitet i 2016, og er en del af psykologteamet ved Fyns Psykologpraksis, som dækker psykologfaglige opgaver i Odense og på hele Fyn.

Line Gadegaard

Line er uddannet psykologisk Konsulent med speciale i almenpsykologiske og eksistentielle problemstillinger. Hos Line kan du få samtaler uden ventetid, såfremt du gerne vil i gang med det samme.

Sara Hollmann

Sara Hollmann er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet, og er på vej mod autorisation. Sara tilbyder psykologsamtaler uden ventetid i klinikken i Odense C, ligesom hun tilbyder psykologsamtale online samt telefoniske konsultationer.

Mathilde Grønfeldt Rasmussen

Mathilde Grønfeldt Rasmussen er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet og er på vej mod autorisation. Mathilde arbejder til dagligt med psykologsamtaler online og tilbyder samtaler uden ventetid – også aften og i weekender.

Vi dækker hele Fyn

Fyns Psykologpraksis består af dygtige psykologer, som kan hjælpe dig både i klinikken i Odense og via en udekørende funktion, hvor vi som psykologer arbejder “ud af huset” og kan tilbyde samtaler i hjemmet (hjemmebesøg). Vi tilbyder derfor ikke kun psykologsamtaler i klinikken i Odense, men derimod på hele Fyn.

Tilsvarende tilbyder vi også psykologisk rådgivning og sparring samt supervision på arbejdspladser rundt om på hele Fyn, ligesom vi tilbyder psykologisk krisehjælp, debriefing, akut psykologhjælp eller konflikthåndtering til offentlige institutioner og private virksomheder hele Fyn.

Her kan du læse mere om klinikkens personale og hvor på Fyn vi kan hjælpe, men tøv ikke med at kontakte os, såfremt du har nogle spørgsmål.

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål

Har du spørgsmål angående psykologerne i temaet eller til psykologsamtaler i Odense?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 50 48 46 14 eller mail: kontakt@fynspsykologpraksis.dk.