Psykolog samtaler – pris og ventetid

Det kan variere meget, hvad prisen bliver pr. session ved en psykolog. Det skyldes, at der er flere forskellige tilskudsmuligheder og forskellige forsikringer, som delvist eller helt dækker psykologsamtaler.

For at starte fra en ende af, så koster det typisk 985 kr. pr. samtale ved en klinisk psykolog her i Fyns Psykologpraksis, såfremt du betaler psykologsamtalen selv.

Denne pris er uden tilskud fra Sygeforsikring danmark, uden tilskud fra en sundhedsforsikring og uden tilskud fra regionen (henvisning fra lægen).

Tilskud fra “sygeforsikring “danmark”

Tilskud fra Sygeforsikring “danmark” er ofte mellem 300-450 kr. pr. samtale, op til 7200 kr. pr. år, og dette kan opnås ved en autoriseret psykolog.

En autoriseret psykolog er en klinisk psykolog med en praktisk efteruddannelse. Ved en klinisk psykolog uden autorisation kan der ikke opnås tilskud fra Sygeforsikring “danmark”.

Hvis du ønsker samtaler ved en specialist eller supervisor, som både er autoriseret og specialistuddannet, vil prisen dog typisk være lidt højere end ved en klinisk psykolog uden disse efteruddannelser.

Psykolog uden henvisning - Priser og Ventetider

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt vores psykologer i Odense!

Du er meget velkommen til at kontakte psykologerne i klinikken pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål til et eventuelt forløb.

Dækker din indboforsikring, a-kasse eller pensionskasse?

Har du en indboforsikring, en sundhedsforsikring, en a-kasse eller et pensionsselskab, så kan disse til tider også dækker nogle af udgifterne helt eller delvist – ring til dem og hør nærmere i forhold til din specifikke situation.

Opsamlende kan man derfor sige, at prisen varierer en del for psykologsamtaler således og vil typisk ligge på mellem 550-1000 kroner pr. session.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring de specifikke muligheder for samtaler ved en psykolog samt høre mere om ventetid, tilskudsmuligheder og lignende.

Lige nu har vi enkelte ledige tider, så kontakt os uforpligtende og hør nærmere om dine muligheder for psykologsamtaler uden ventetid ved psykologteamet hos Fyns Psykologpraksis i Odense.

Kontakt os gerne helt uforpligtende, ring på tlf. 50 48 46 14.

Tilskud ved psykologsamtaler for unge mellem 18 og 25 år

Der er kommet flere muligheder for tilskud via Sygeforsikring “Danmark” og særligt for unge mellem 18-25 år som ønsker at gå til psykolog.

Som medlem af Sygeforsikring Danmark kan du nu få op til 450 kr. i tilskud pr. samtale, hvis du er mellem 18 og 25 år.

Det er ikke gratis, men til gengæld er det næsten halv pris i forhold til 100% egenbetaling og du kan komme i gang med det samme ved psykologerne i Fyns Psykologpraksis.

Så hvis du går med overvejelser omkring at få hjælp til behandling af angst, depression, selvværdsproblematikker eller noget helt andet, så er det et godt tidspunkt ift. at kontakte psykologerne ved Fyns Psykologpraksis i Odense C.

Du kan komme i gang uden ventetid og vi har flere psykologer som står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om muligheder for psykologsamtaler i Odense.