Ofte stillede spørgsmål

Forløbet er praksisbaseret viden og mesterlære i komprimeret form – Vi forsøger at hjælpe dig, med alt det, som du ikke kan læse i en bog!

 

Hvad indeholder vores online mentorforløb?

Du får 20+ træningsvideoer samt løbende mere og mere bonusmateriale og mentorsparring gennem hele forløbet, som indeholder følgende: 

Hvordan kan jeg deltage i mentorforløbet?

Når du køber adgang til mentorforløbet, får du nem og hurtig fri adgang til det indledende online materiale samt et unikt fællesskab, hvor vi løbende drøfter forskellige udfordringer omkring det terapeutiske arbejde – uanset hvor du er i processen som kommende eller ny terapeut!
 
  1. Du får adgang til et unikt læringsmiljø med mulighed for supervision, fælles faglig sparring samt skræddersyede løsninger som kommende eller ny behandler.
  2. Så snart din betaling er registreret kan du begynde at følge mentorforløbet, herunder se videomaterialet og blive en del af vores online fællesskab.
  3. Deltag i online mentorforløbet og få konkret sparring lige der, hvor du er i din proces!

Hvor længe kan jeg være med i mentorforløbet?

Når du er blevet medlem under mentorforløbet, har du fri adgang til alt videomaterialet samt mulighed for at deltage i alle de Q&A´s og live sessions, som du ønsker – din adgang gælder ét år ad gangen og du kan forny dit medlemskab lige så mange gange, som du ønsker det.

På denne måde vil du altid have et forum med andre ligesindede samt en erfaren mentor, hvor du kan søge råd, vejledning, hjælp og sparring. Samtidig vil du også få muligheden for at deltage i events og workshops, som afholdes i forlængelse af mentorforløbet. Læs mere nedenfor. Du får adgang efter betalingen er gennemført, og medlemskabet giver adgang til vores online community i et år ad gangen. Vi håber og tror på, at vores platform giver dig en masse nyttig viden og værdi, og der er mulighed for at forny medlemskabet lige så mange gange, som det giver mening for dig.

Er der andre goder ved deltagelse på mentorforløbet?

Som deltager på mentorforløbet vil du få tilbudt deltagelse på fysiske kurser og workshops før alle andre, som en naturlig forlængelse af indholdet på mentorforløbet – så hold godt øje med opslag på online platformen!
 
Du får adgang efter først-til-mølle-princippet og alle medlemmer af mentorforløbet vil blive tilbudt pladserne før der åbnes op for officielle tilmeldinger. Det kunne f.eks. være kurser og workshops omkring psykoterapitræning i små træningsgrupper eller netværksarrangementer og foredrag samt oplæg. På den måde opnår du medlemskabsfordele, som ingen andre får.

Hvad koster online mentorforløbet?

Prisen er inklusiv videomateriale og adgang til mentorsparring

Ved køb af mentorforløbet får du adgang til hele forløbet omkring udvikling af grundlæggende terapeutiske færdigheder, hvilket består af en række online videomateriale samt adgang til et online fællesskab med ligesindede.

Dertil vil du have mulighed for at deltage i live sessions med mentorsparring, ligesom du kan se tidligere live sessions i det lukkede forum. Dertil får du adgang til vores mastermind gruppe, dvs. vores interne platform hvor alle spørgsmål er velkomne.

Du får du adgang til alt dette, så snart betalingen er gennemført og du er registret som medlem, og du får løbende adgang til de onlinebaserede mentor sessions i takt med at disse frigives – der vil løbende blive lagt mere og mere materiale på forløbet.

 
Essenssen af mange timers supervision

Købet er et engangsbeløb pr. år pg dermed en abonnementsløsning, som giver adgang til hele mentorforløbet vedrørende omkring udvikling af Grundlæggende Terapeutiske Færdigheder. Den samlede værdi af denne erfaringsbaserede viden udgør essensen af mange timers supervision og omkring 15 års erfaring med samtaleterapi –  værdien er svær at sammenligne med noget andet!

NB: Desuden giver mentorforløbet dig mulighed for deltagelse i fysiske kurser og workshops, som overbygninger på dette mentorforløb. Som medlem af Terapeutskolen.dk vil du også få mulighed for “early bird” priser og rabatter på vores kurser, workshops og gruppesessioner med fordelagtige priser på blandt andet fysisk afholdte gruppeforløb og workshops. Kort sagt ønsker vi fokus på skræddersyet tematisk indhold i forlængelse af indeværende forløb, for at hjælpe dig bedst muligt i din karriere.

Indholdet af mentorforløbet udgør essensen af mange timers supervision og faglige erfaringer, som typisk vil koste dig +15.000 kr. at opnå via individuelle forløb og års erfaring.

Du får det hele for kun 1999,. dkk pr. år – og der er ingen bindingsperiode. Så gå ikke glip af denne unikke mulighed – tilmeld dig med det samme!

Bliv en del af vores fællesskabet allerede i dag – vi glæder os til at se dig, og til at udvikle dig fagligt og personligt! 

Kontakt os uforpligtende med dine spørgsmål, hvis du har behov for uddybende informationer – alle spørgsmål er velkommen.

 

FÅ EN PLADS PÅ FORLØBET – KONTAKT OS MED DET SAMME!

Som specialister i samtaleterapi er det en fornøjelse at byde velkommen til vores online mentorforløb i grundlæggende terapeutiske færdigheder.

Vi er drevet af ønsket om at gøre en forskel for dig og vi arbejder ud fra kerneværdierne omkring ro, respekt og rummelighed i forhold til din personlige og faglige terapeutiske udviklingsproces.

Vi yder altid vores bedste for at hjælpe dig på vejen mod dit mål, og du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende med dine spørgsmål omkring vores online mentor forløb.

Har du spørgsmål eller ønsker du en forsamtale med psykolog Frans Boeriis, så er du hjertelig velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.